سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آن که پى چاره‏هاى گونه‏گون تازد ، چاره‏جویى کار او را نسازد . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 89 تیر 1 , ساعت 3:10 عصر
 
 
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی گفت: درآمد ها و هزینه های باشگاه تراکتورسازی تبریز شفاف نبوده و باید مشخص شود.
پرویز آژیده" روز سه شنبه در جلسه کار گروه فرهنگی و اجتماعی استان در واکنش به استعفای مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: در جلساتی که به منظور بررسی مشکلات تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز و با حضور "ناصر شفق" تشکیل شد، وی دلیل اصلی تعلل در ساماندهی تیم و یارگیری را مسایل مالی عنوان کردند و این در حالی است که مسایل مالی دوره گذشته این باشگاه شفاف نیست.
وی اضافه کرد: سال گذشته زمانی که "شفق" عهده دار مسئولیت تیم و باشگاه شد، مقرر گردید وی این باشگاه را به سمت درآمدزایی سوق دهد و باشگاه متکی به بودجه کارخانه و یا کمک های استانداری نباشد.
آژیده گفت: شخص استاندار آذربایجان شرقی به دلیل علاقه ای به تیم فوتبال تراکتورسازی کمک هایی به این تیم کرده و 15 میلیارد ریال از سوی کارخانه و 15 میلیارد ریال دیگر نیز به صورت وام از سوی یکی از موسسه های مالی در اختیار این باشگاه قرار داده است.
وی خاطر نشان کرد: با اتمام فصل نهم، تربیت بدنی استان که وظیفه اش رصد ورزش استان است با احساس مسئولیت مراتب نگرانی خود از وضعیت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز به استانداری اعلام کرد.
آژیده گفت: استانداری نیز به استناد گزارش مدیر کل تربیت بدنی استان جلسات
مختلفی برای بر طرف کردن مشکلات تیم برگزار کرد و سرانجام به این نتیجه رسید که باشگاه به زیر مجموعه کارخانه برگردد.
وی اظهار داشت: در این ارتباط مقرر شده تا مسئولان کارخانه، ظرف روزهای آینده، هیات مدیره و مدیر عامل جدید باشگاه را معرفی کنند و برای این که تیم از قافله دیگر تیم های لیگ برتری عقب نماند، فعلا سرپرست تیم تعیین و تمرینات آن آغاز شود.
وی گفت: حضور تراکتورسازی و شهرداری تبریز در فوتبال ایران فرصتی است که برای این استان به دست آمده و باید از آن به نحو مطلوبی بهره ببریم و با جلوگیری ازا یجاد خلا در این فرصت، از سو استفاده برخی از افراد جلوگیری کنیم.
در این نشست که با حضور معاون سیاسی امنیتی و امور اجتماعی استاندار، فرمانداران برخی از شهرستان ها و روسای ادارات و نهادهای فرهنگی استان برگزارشد، چالش ها و راهکارهای توسعه ورزش استان از جنبه های مختلف فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.
توسعه ورزشی همگانی، حمایت از ورزش حرفه ای، افزایش مشارکت بخش خصوصی، توسعه اماکن ورزشی و تشکیل اتاق فکر از جمله اهداف برگزاری این کارگروه اجتماعی و فرهنگی بود.


لیست کل یادداشت های این وبلاگ